Kwakbollen Darten

Zondag 21 augustus was het voor de 6e keer tijd voor het Kwakbollen Darten. Een gezellig middagje met Kwakbollen die bijna niet kunnen wachten tot het nieuwe seizoen begint. Dit keer iets minder animo, het mooie weer en feestjes her en der lagen daaraan ten grondslag. Dat drukte de gezelligheid echter niet.

Totaal 6 koppels speelden allemaal een keer tegen elkaar waarna de finaleronde uitsluitsel moest brengen. Verrassend was het feit dat Peter de Reuver wat fotomomentjes had, hij wist zelfs meerdere malen de gewenste dubbel te gooien. Het was echter geen verrassing, ze werden namelijk al eens laatste, maar Peter de Reuver en André Voorhout stonden in de strijd om de laatste plaats. Ze werden echter vergezeld door het koppel Kikker en Roy. Het werd een strijd op leven en dood, net gewonnen door Peter en Bril. Zij werden dus 5e en Roy en Kikker 6e. De strijd om de 3e plaats werd niet gewonnen door Tinus Kerst en Tim Sistermans. Zij verloren van Paul Derks en Michael van Dam.

De strijd om plaats 1 werd een prooi voor Chris Fredriks met Ton van Harten. Voor laatstgenoemde de tweede overwinning in twee keer meedoen. Chris en Ton wisten nipt te winnen, slechts 3 puntjes verschil, van Dustin Broekhuizen en Berry van der Lit. Om 17.45 uur kon de prijsuitreiking gehouden worden en kon iedereen na een heerlijk relaxed middagje huiswaarts keren.

Bijzonderheden deze middag:

Hoogste (slechtste) score individueel : Peter de Reuver – 87
Laagste (beste) score individueel: Dustin Broekhuizen – 46
Hoogste (slechtste) team score : Peter de Reuver / André Voorhout – 171 (bij een max van 180)
Laagste (beste) team score : Ton van Harten / Chris Fredriks – 116