Top 111 editie 2012

Vanaf 2006 is het al een goed gebruik onze eigen Top 111 van Knotsgekker Kwakbollen Krakers op te stellen. Dat doen we niet voor niets. Deze lijst wordt namelijk als afspeellijst door de DJ's gebruikt op de zondagmiddag van het carnavalsfeest in Dezibel. Tevens gebruikt RPL-FM, onze huisomroep, deze lijst voor enkele uitzendingen van Welkom Weekend voorafgaand en tijdens de carnaval. Reden temeer dus om deze lijst te helpen samenstellen.

 Om mee het helpen met de samenstelling klikt u aan de linkerzijde in het menu op 111 Kwak Krakers en vervolgens klikt u daaronder op Top 11 versturen.

Het Kwakbollenlied, Alle kikkers uit de sloten, Bloemetjesgordijn, Flip Fluitketel, Schnappie das kleine krokodil en wat al niet meer. Keuze te over. Stuur uw inzending in op uiterlijk 20 januari en hij wordt meegeteld ! Wij zien uw inzendingen met spanning tegemoet…

De organisatie van de Top 111 van Knotsgekke Kwakbollen Krakers