Addie Timmermans en De Dikdakkers!

11-11, de feitelijke startdatum van alweer een nieuw carnavalsjaar. Dit jaar het jaar van de 40e Prins Dagobert, ofwel Prins Dagobert XL! Wie invulling aan deze taak gaat geven houden we nog even geheim.

addietimmermans Dit zal  bekend worden gemaakt op de Prinsenreceptie, zaterdag 24 januari. Deze avond zal cabaretgroep Mooi Harmelen wat vertier verzorgen. Tevens is er een optreden van Addie Timmermans die tussen de band Carwash door live komt optreden.

Verder is de inschrijving voor de Optocht op 14 februari inmiddels geopend. Klik in het menu links op Inschrijving Optocht om de voorwaarden te lezen en u in te schrijven.

dikdakkers
Na de optocht in Knopengein zal zondag 15 februari rond 18.00 uur een spetterend optredenvan De Dikdakkers leutbunker Dezibel op haar (nieuwe) grondvesten doen trillen. Zorg dus dat je tijdig terug bent om mee te kunnen doen met de Eskimodans, Cowboys & Indianen en andere hits.

Maandag 16 februari staat het avondfeest in het teken van Roze Maandag en zouden we het leuk vinden als iedereen verkleed in het thema komt.