Ophalen Grote Kwak en Prinsenbal

Zaterdag 4 februari 2017 barst het carnaval 2017 los. Met het ophalen van De Grote Kwak uit de Oude Rijn bij de Pompersburg wordt om 15.00 uur het startsein gegeven door Prins Dagobert XLII en zijn Prinses Petra. Na afloop gaan we naar Stelling om ‘Janus’ nat te houden.

Om 20.30 uur is het Prinsenbal, speciaal en helemaal voor Prins Dagobert. Optredens van de Dansmariekes (een hele nieuwe groep) en een aantal Kwakbollen On Stage zullen er zijn. Ook wordt de Verdienstelijk Harmelenaar 2017 bekend gemaakt en naar voren geroepen. De avond zal verder een optreden kennen van de pop-rock cover Pyramid. Zij hebben meegedaan aan Veronica’s Clash of the Coverbands en hebben daar de halve finale weten te bereiken. Kortom: Kom gezellig mee feesten in Ons Dezibel, de toegang is als altijd gratis!