Aangename 55+ middag

DSC_0118  Traditioneel is de maandagmiddag gereserveerd voor de 55+. Deze middag kwam Marco de Hollander optreden, een mooi optreden in twee delen waarbij de voetjes meer dan anders van de vloer gingen. Deze man snapt hoe hij de mensen mee moet krijgen. Tussendoor traden Kwakbollen On Stage (bekend van het Prinsenbal) op en kwam de buut van Nol weer aan de beurt. Vooral ook de verhuizende Prins Dagobert en eigen Paspesies leden kwamen ´aan de beurt´. De lachers had Nol al snel weer op de hand. De verloting aan hDSC_0188et einde maakte dat vrijwel iedereen met een leuk prijsje naar huis kon. Het bleef nog lang onrustig in Leutbunker Dezibel, vooral met het dubbeloptreden van Adriaan met de Bram op de klanken van Alle Kikkers Uit De Sloten. Meer foto´s, veel meer, via de link in het menu aan de linkerzijde.DSC_0207