Prins Dagobert XLIII en Prinses Wendy !!!

IMG_2042Zaterdag 11 november om 11 minuten over 11 ’s avonds werd Prins Dagobert XLIII bij C.V. De Kwakbollen bekend gemaakt. Onder het geluid van de bagpipes en begeleidt door zijn trike-vrienden werden Patrick van der Ven en zijn Prinses Wendy naar gebracht. Het fraaie koppel werd door Opper Marco van Schaik alle versierselen omgedaan en toen waren ze het echt: Prins Dagobert XLIII en Prinses Wendy.

Veel Kwakbollen, vrienden en overige belangstellenden hebben ze daarna kunnen feliciteren, waarbij vooral de aanwezigheid van de vader van Patrick genoemd moet worden. Hij was één van de eerste Kwakbollen aller tijden. Heel fraai!

John Berkhof werd deze avond geïnstalleerd als nieuw Raad van Elf lid en Michelle van Vliet werd naast Timon Tummers geïntroduceerd als nieuwe nar. De avond werd verder van diverse en gezellige muziek voorzien door DJ’s Lange Frank en Kale Ronnie. Een mooi begin van het nieuwe carnavalsjaar!

De foto’s van de gezellige Prinsbekendmaking avond vind je door hier te klikken.

De inschrijving voor de optocht op zaterdag 10 februari is bij deze ook weer geopend. Wacht dus niet lang en schrijf je in ! Ga hiervoor naar de link in het menu aan de linkerzijde.