Crespon Carnaval en foto’s maken…

Zaterdag 15 februari waren wij als Kwakbollen te gast bij het Crespon Carnaval. Als altijd gaan we lekker vroeg naar binnen om Prins Dagobert XLV met de Crespon voorzitter Pim de Verdienstelijk Cresponner bekend te laten maken. Dit keer viel die eer te beurt aan Ruben den Hollander voor al zijn hulp bij opbouwen en opruimen van de grotere Crespon feesten. Daarna konden we heerlijk ‘los’ met een mooi feestje. Vieze Jack kwam ook nog langs om de stemming er nog verder in te brengen. Een heerlijk avondje werd het, de foto’s spreken voor zich denken wij, want als zelfs het barpersoneel de Prinses op handen gaat dragen….

 

Het jaarlijkse maken van de Statiefoto’s stond zondag 16 februari op de rol. De locatie werd, mede vanwege de hard wind en mogelijke regen, de Kloosterhoeve. Zij stelden de trouwzaal en de naastgelegen ruimte belangeloos open voor onze fotosessie. Namens de vereniging nog hartelijk dank daarvoor. Prins Dagobert XLV en Prinses Inge waren er erg blij mee.