Geweldig weekend Kwakbollen met de Meezingavond en het Grand Gala du Kwakbol

Op zaterdagavond 1 maart, zal om 20.30 uur de spetterende Kwakbollen meezingavond in Dezibel beginnen. De zondagmorgen erna, 2 maart om 12.00 uur zal Carnavalsvereniging De Kwakbollen het Grand Gala du Kwakbol in de grote zaal van Cultureel Centrum H2o organiseren. Dit promenadeconcert zou reeds gehouden zijn, echter door de brand in H2o was het evenement toen afgelast.

 

 

 

Deze zondagmorgen zal alsnog ter ere van het 33-jarig jubileum van Carnavalsvereniging De Kwakbollen het promenadeconcert worden gehouden. Het concert zal worden verzorgd door het Orkest van het Groene Hart onder leiding van Mark Tempelaars. Samen met het orkest zal ook het Bravissimokoor onder leiding van dirigent Ben Rodermans optreden. Daarnaast zullen Anita Nederlof en Jos Mulder, twee Harmelense zangtalenten als solist optreden. Uiteraard zullen deze middag ook de dansmariekes en de Kwakbollen Brassband hun beste beentje voor zetten.

In de pauze is er gratis koffie en na afloop is er voor iedere gast een glaasje bubbeltjeswijn. De laatste overgebleven kaarten voor het Grand Gala du Kwakbol zijn reeds in de voorverkoop verkrijgbaar a € 7,50 bij Servicestation Eskes, Boekhandel Van Rooijen en Cultureel Centrum H2o. De kaarten aangeschaft voor het eerder afgelaste concert blijven geldig.

 

De avond voor het promenadeconcert, op zaterdagavond 1 maart krijgt Harmelen een klein carnavalstoetje. Deze zaterdagavond gaan we zijn allen meezingen op de Kwakbollen Meezing Avond. Deze avond begint om 20.30 in de Kwakbollen leutbunker Dezibel met de muziek van J&H disco show (huisdisco tijdens de carnavalsdagen). De leutbunker Dezibel is te vinden aan de Wilhelminalaan 1 in Harmelen. De toegang voor deze avond is € 5 en kaarten zijn alleen op de avond zelf aan de deur verkrijgbaar. Voor donateurs is de entree slechts € 2. Natuurlijk kunt u deze avond ook gelijk donateur worden en van deze korting gebruik maken.

 

Carnavalsvereniging De Kwakbollen wil het 33 jarig jubileum voor alle Kwakbollen, Kwakbollerinnen en donderkopjes zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan en hoopt u dan ook allemaal te mogen begroeten tijdens dit geweldige weekend. Natuurlijk zullen we dit weekend met zijn allen nog eens terugkijken op de vele hoogtepunten van het 33 jarig carnavalsjubileum.