7 november de jaarlijkse Kwakbollen Bingo

Carnavalsvereniging De Kwakbollen zal ook nu weer groots gaan uitpakken met haar jaarlijkse bingo. Net als ieder jaar organiseren De Kwakbollen de vrijdag voor de 11e van de 11e (11 november) de Kwakbollen Bingo.

Dago met een DeurzakkerDe Bingo vindt plaats op vrijdag 7 november in de grote zaal van de Leutbunker Dezibel aan de Wilhelminalaan 1 te Harmelen. De Bingo begint om 20.30 uur, maar de zaal zal al om 20.00 uur open gaan. Net als anders zullen er diverse bingorondes gespeeld gaan worden. Ook dit jaar zullen er weer vele geweldige prijzen te winnen zijn en wordt er tussen de bingo door een grote verloting gehouden waar Prins Dagobert XXXIII als één van zijn laatste officiële optredens natuurlijk de hoofdprijs uitreikt.

Natuurlijk is er aan het eind van de avond tijd genoeg om nog even na te praten. Voor deze avond willen wij iedereen uit Harmelen, Woerden en omstreken uitnodigen om met onze vereniging mee te spelen op deze gezellige Bingo avond.Het Harmelens carnavalsseizoen komt er weer aan, wat natuurlijk de nodige gezellige avonden met zich mee zal gaan brengen. Houdt daarom nu alvast de website www.kwakbollen.nl in de gaten voor de laatste updates.