Inschrijven optocht Harmelen

 Zaterdag 21 februari 2009 organiseert de Carnavalsvereniging De Kwakbollen de jaarlijkse carnavalsoptocht. U kunt zich hiervoor opgeven via deze website. Vult u het inschrijvingsformulier in en verzend dit. Hebt u geen wagen en wilt u toch meedoen? Neem even contact op met de organisatie. Mogelijk kunnen zij u een adres geven voor een wagen. Ook zonder wagen kunt u inschrijven en ‘lopend’ deelnemen aan de optocht. U bent van harte welkom. Inlichtingen bij: de heer K. Kramer, Jaagpad 18 in Harmelen. Hij is telefonisch bereikbaar op zijn mobiele telefoon (06-12617635).

 

Aan de optocht is géén thema verbonden. Ieder is vrij in de keuze van het onderwerp, dat houdt de optocht gevarieerd. Al zien we graag dat de deelnemers rekening houden met actualiteiten die aanstootgevend, grievend of schokkend zijn. Daar leent de optocht zich niet voor. De route van de optocht is dezelfde als van 2008. De organisatie hecht veel belang aan de veiligheid van de deelnemers in, op en rond de wagens en het publiek langs de weg. De optochtcommissie verzoekt daarom de deelnemers aan de optocht vriendelijk doch dringend zich te houden aan de spelregels. De spelregels kunt u vinden op onze website.

 

Na de optocht is iedereen van harte welkom in onze leutbunker Dezibel. Daar barst dan de Kwakbollen Instuif los. De organisatie streeft er naar om de prijsuitreiking eerder dan andere jaren, op of omstreeks 17.00 uur bekend te maken. Doet u weer met ons mee? Wij staan er weer klaar voor om samen met de politie, verkeersregelaars en brandweer de optocht in goede banen te leiden.

 

Wie twee keer wil meerijden, moet de inschrijvingsdatum voor de grote optocht in Montfoort in de gaten houden. Vanaf 6 december 11.11 uur is inschrijving online mogelijk. Wees er op tijd bij en schrijf je ook in voor deze optocht. Zie: http://www.lesboutonniers.nl/.