Kwakbollen Darten

 Zondag 5 juli was het weer een gezellige drukte van belang in de Kwakbollenruimte. Totaal 19 darters waren daar verzameld voor het jaarlijkse Kwakbollen Darten. Na de loting bleek alleen Joost, alias Theo de Tank, geen duo te vormen. Hij mocht een speler uitzoeken die hem moest assisteren, tenzij er nog iemand binnen kwam. Dat bleek rond 14.30 uur de kersverse bruidegom en Prins Dagobert XXXIV te zijn, Marco Nolte. Tja, en als je dan zo'n geluksweekend hebt dat op vrijdag je dan nog aanstaande vrouw de hoofdprijs bij de Bingo van Jong Nederland wint en je op zaterdag met haar trouwt… dan win je zelf natuurlijk op zondag het darten…

 

Gelukkig dus niet, maar het scheelde niet veel. In de finale werden Theo de Tank en Nolte verslagen door Tim en Jacqueline. Deze koppels waren in de finale gekomen door hun poules van 5 teams te winnen. Laatste in de poules werden voorzitter Dré met Charissa en Loek met Martine. De afdeling Rozenburg van de Kwakbollen deed het dus niet zo heel goed. Loek en Martine wisten de strijd om de laatste plaats niet te winnen en dus werden zij 10e en wonnen de pet. Dit natuurlijk omdat ze zo pet gegooid hadden. De totale uitslag was als volgt:

 

1e Tim & Jacqueline
2e Joost & Marco N
3e Roy & Hans v G
4e Ton v V & Schrijver Berry
5e Chris & Penning Peter
6e Michael & Ton v H
7e Bram & Monique
8e Jacco & Jan v B
9e Voorman Dré & Charissa
10e Loek & Martine

 

Het werd een erg gezellig middagje, welke nog lekker op tijd klaar was. Volgens jaar hopen we weer op zo'n leuke club deelnemers, maar er kunnen er altijd meer bij. Volgende keer zal zijn op zondag 4 juli 2010… Tot dan !