Prinselijke Paren scholen bekend

Vrijdag de 13e was voor vier kinderen in Harmelen alles behalve een pechdag. Die dag werden ze namelijk gekozen tot Prins & Prinses van de scholen voor dit jaar. Dat is natuurlijk een enorme eer. Net als vorig jaar was ik uitgenodigd om namens De Kwakbollen in groep 8 iets te komen vertellen over carnaval in de Kwakbollenpoel.

Dus ging ik vrijdag de 13e in mijn smoking naar de scholen. Na een kort praatje over hoe het carnaval er bij ons aan toegaat, en een vragenrondje waarbij ze alles mochten vragen, werd het hoog tijd om de rollen tijdens carnaval te gaan verdelen. Via loting werd beslist wie er Prins, Prinses, Opper, Raad van Elf, nar en dansmariekes mogen zijn.

De gelukkigen op de Notenbalk zijn Prins Marijn & Prinses Nihayla. Bij de Bavoschool zijn dat Prins Tim & Prinses Ilse. Tijdens de komende carnavalsmis op 5 februari mogen zij stralen naast onze eigen Prins Carnaval. Natuurlijk ook tijdens het scholen- en groot carnaval wensen wij hun veel plezier. Ik weet zeker dat zij ervan gaan genieten.

Alaaf, Marco Nolte