Prinsenreceptie zeer succesvol!

Op zaterdag 28 januari 2012 was het dan zover. Na maanden wachten konden wij eindelijk weer de Grote Kwak uit de Oude Rijn halen bij het Pompersplein. Prins Dagobert XXXVI en zijn prinses Ada hadden de laatste officiele taak om onze mascotte uit het water te vissen. En de grote vraag was natuurlijk. Wat zou er in zijn buik zitten. Dit bleek ons eigen hofdrankje 'Dagoo-tje' te zijn. Heerlijk!

Maar 's avonds was het echte werk. De prinsenreceptie 2012 in onze eigen vertrouwde leutbunker Dezibel. En wat een geweldige avond is het geworden! De bekendmaking van Prins Dagobert XXXVII met zijn hofdames Laura en Sanne kwam voor vele mensen als een complete verrassing! Na maanden iedereen voorgelogen te hebben kwam het hoge woord eruit! Gefeliciteerd!!

 

Maar ook de bekendmaking van de Verdienstelijk Harmelenaar 2012 was voor vele een grote verrassing! Al 40 jaar maken zijn radio voor Woerden en omstreken en al jaren verzorgen zij voor onze carnavalsvereniging 'Radio Kwakbol'. Kortom RPL FM is een zeer terechte verdienstelijk Harmelenaar. Gefeliciteerd!

En verder waren er nog diverse optredens van onze eigen Kwakbollen Brassband, onze dansmariekes en twee tonpraters die de lachers op hun hand hadden.

En na 21.30 uur gingen alle stoelen aan de kant en kon het grote feest gaan beginnen.

De band Carwash en discotheek J&H speelde de sterren van de hemel en er werd tot de late uurtjes gedanst!

 

Kortom wij als C.V. de Kwakbollen kijken met ongelofelijk veel trots en met plezier terug op deze zeer vernieuwde prinsenreceptie in Dezibel.