Prins Dagobert XLI – Koen van Engelen

Koen van EngelenTijdens het Prinsenbal 2016 is door C.V. De Kwakbollen Prins Dagobert XLI bekend gemaakt. Koen van Engelen zal met zijn Prinses Anita deze carnaval regeren over de Kwakbollenpoel. Burgemeester Molkenboer en Sjaak Gresnigt moesten een plak van een boomstam afzagen onder de marsmuziek van de Brassband. De nieuwe Prins deed fijntjes voor dat dat met een kettingzaag veel makkelijker gaat. De eerste officiele daad van de Prins was het uitreiken van de oorkonde voor de Verdienstelijk Harmelenaar 2016. Dat werden Herman en Lies Bouma voor hun werk aan ‘Bouwen met de Bouma’s’.

Het geheel werd verder omkleed door optredens van de Kwakbollen On Stage. Maywood, Vader Abraham en de smurfen en de Kwakbol Toppers maakten er een fraai feestje van. De band Carwash deed de rest om er een reuze gezellig avond van te maken.

Klik op deze link om alle foto’s te zien.

Nog meer foto’s te vinden op Woerden TV.