Geslaagde Carnavalsmis

Zondag 24 januari 2016 is de zesde Carnavalsmis geweest. Een zeer geslaagde ´normale mis´ met carnevaleske invloeden. Zo waren er tal van kinderen en volwassenen verkleed aanwezig. De Prinsen en Prinsessen van de St. Bavoschool en de Notenbalk waren er ook, net als de echte Prins Dagobert XLI en zijn Prinses Anita. En natuurlijk waren ook de drie Raden van Elf, dansmariekes en narren aanwezig. De Blaoskapel Vleuten speelde mee met een aantal liederen. Voorganger/diaken Frank van Rooijen liet zich niet onbetuigd. Met wat fijne grappen en kwinkslagen werd het één en ander aan de kaak gesteld. Zoals enkele leden der Kwakbollen die eraan moesten geloven. Volgens Martin Vianen onjuist, maar dat was dan weer juist.

Speciaal in het zonnetje werd Prins Dagobert XLI gezet. Hij was op deze vrolijke dag  nog echt jarig ook. De Blaoskapel zette daarvoor speciaal het ´Lang zal ze leven´ in. Aan het einde van de mis werd de scepter van Prins Dagobert ´gezegend´ en werd gevraagd er weer een mooi en geslaagd carnaval van te maken. Onder een gezellig bakje koffie, thee of glaasje limonade werd in de kerk nog nagepraat over de mis. De parochie en Kwakbollen hebben er weer een mooie mis van gemaakt.

Voor de foto´s klikt u hier.