Kleintje Carnaval, zondag 31 januari 14.30 uur

Om echt lekker op te warmen voor het Grote Carnavalsweekend is leutbunker Dezibel op zondag 31 januari het carnavalsdecor voor het “Kleintje Carnaval” van De Kwakbollen. Met optredens van drie brassbands/ dweilorkesten zal er een groot feest van worden gemaakt.

 

Dit jaar Dweilorkest Dorst uit Mijdrecht en dweilorkest De Zotte Zwanen uit Zwanenburg voor u optreden. Natuurlijk is de eigen Kwakbollen Brassband ook aanwezig om hun beste nootjes te spelen.

 

 

Ook dit jaar zal weer worden afgesloten met een schitterend spektakel, waarin het beste uit de drie kapellen naar boven wordt gehaald. Genoeg reden om deze middag gezellig aan te schuiven en van de muzikale kunsten van deze brassbands te genieten! Komt u ook?

De middag start om 14:30 uur en de toegang is uiteraard gratis.