Wim de Kruif koninklijk onderscheiden

Vandaag┬áin de Petruskerk in Woerden was er weer de jaarlijkse lintjesregen. Prins Dagobert de 18e, Wim de Kruif, werd hierbij in het zonnetje gezet en ontving een Koninklijke Onderscheiding. Hulde daarvoor. Hij kreeg de onderscheiding voor al het vrijwilligerswerk wat hij in de loop der jaren gedaan heeft. Dat was niet alleen voor De Kwakbollen (zo’n 20 jaar!), maar ook o.a. voor zijn werk in Dezibel Beheer, voor zijn werk als o.a. groundsman bij tennisvereniging Triaq, voor zijn rij-werk bij Automaatje, het werk voor Slachtofferhulp en het knutselen bij het ANWB Fietsenplan (hier worden oude kinderfietsen opgeknapt en gegeven aan kinderen die anders geen fiets kunnen hebben). Een zeer terechte onderscheiding dus weer voor een zeer actieve Kwakbol.

Deze ochtend werd ook de Verdienstelijk Harmelenaar van 1999 onderscheiden. Theo Verhoef kreeg de onderscheiding voor zijn lange tijd als penningmeester bij Jong Nederland Harmelen, voor het werk aan het opzetten van ‘de Jeugdhof’, voor het bloemenwerk en cateringwerk in de Bavokerk en zijn werk bij de Zonnebloem Harmelen. Ook zeer terecht.

Gefeliciteerd aan deze twee kanjers!