Kwakbollen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

Tot grote vreugde van ons Kwakbollen heeft Zijne Koninklijke Hoogheid de heren Johan van Engelen en Herman Derks benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Zij werden beide vanmorgen verrast door burgemeester Victor Molkenboer met ‘het lintje’. Hieronder de motivatie voor ‘het lintje’ die natuurlijk niet alleen over het werk voor De Kwakbollen bestaat. Proficiat!

 

Johan van Engelen is al sinds 1978 actief bij de katholieke kerk in zijn dorp, onder andere met de bezorging van het parochieblad. Ook is hij actief bij De Kwakbollen. Ook was hij bestuurslid en is nog steeds vrijwilliger bij de Oranjevereniging Harmelen. Tevens is hij sinds 2010 en vrijwilliger bij De Oude Trekker en Motoren Vereniging. Voorts is hij nog een aantal jaren bestuurslid geweest bij Dezibel.

 

Herman Derks is actief bij de EHBO-vereniging Haarrijn. Hij was onder andere hulpverlener bij (sport)evenementen. Sinds 2000 is hij bestuurslid (tot 2010) en vrijwilliger bij de toneelvereniging Harto.Als bestuurslid was hij verantwoordelijk voor de inzet en verhuur van Sint en Piet bij bedrijven en speelde zelf Hoofdpiet. Ook carnavalsvereniging De Kwakbollen kent hem goed al vrijwilliger en bestuurslid. In 2003 was hij prins Carnaval.

 

Ook is ons ter ore gekomen dat oud-lid van de Kwakbollen Brassband, Cor van Amerongen, ook ‘het lintje’ heeft mogen ontvangen voor vooral zijn vele vrijwilligerswerk in Zegveld.