Twee B’s op alle podiumplaatsen Kwakbollen Darten

Zondag 3 juli mocht eindelijk weer het traditionele Kwakbollen Darten worden gehouden. Het werd een gezellige middag waar alle bij elkaar geplante deelnemers in koppels tegen alle andere koppels mochten spelen. Na een pittige strijd kon de eindstand worden opgemaakt.

Een eervolle vermelding voor Jan van B voor zijn 1e dartpartij in jaaaaaren. Hij werd helaas laatste samen met Harold. Een zesde plaats was er voor het koppel Michelle en Jeroen, vooral laatstgenoemde had iets meer verwacht van zichzelf. Vijfde werd Peter (ook 1e keer darten, maar wat deed hij het goed!) samen met Marco N. Vierde werden Jan en Ton, de kortste en de langste van de aanwezigen waren dus terecht gemiddeld.

Dat hield in dat de plaatsen 1, 2 en 3 verdeeld werden onder teams die de bijnaam 2 B’s konden dragen. Uiteindelijk werden Bert en Bram derde. Bas en Bas werden tweede. Het enige potje dat ze verloren was van de nummer 1: Berry en Bril. Jawel! En dat nadat Bril ┬ána jaren laatste eindigen, omdat hij ‘per ongeluk’ altijd aan de oud-penningmeester was gekoppeld, zijn gram haalde. Hij wilde alleen niet op de foto met de overwinningskabouter… doen we volgende keer wel.