Wat een heerlijk zondags feest!

Zondag was het na de optocht in Knopengein een hoop leut en gezelligheid in de Leutbunker. Zo mocht de Raad van Elf tijdelijk de nieuwe blauwe “smurfen” steek afzetten. Ze kregen daar een echte smurfenmuts voor terug, met natuurlijk een rode muts voor de Oppersmurf. Er werd ook een hoop uitgereikt. Zo werd Riet Mayenburg in het zonnetje gezet voor alle jaren dat ze de garderobe geregeld heeft, hulde daarvoor. En zo werd na het optreden van Danny Temmink ook nog de Verdienstelijk Harmelenaar 2023 bekend gemaakt. De eer viel te beurt aan Jan Versteeg, onder andere bekend van zijn werk bij JRE en mede-aanjager van De Borrelnoten.

Natuurlijk werden ook de bekers en oorkondes uitgereikt naar aanleiding van onze eigen optocht op zaterdag. Alleen de wisselbeker was nog niet bekend. Die wisselbeker ging naar “50 tinten BEELDig” van het Hussie Ongeregeld. De eerste keer in de geschiedenis van de optocht dat deze beker naar een loopgroep ging. Het feest barstte vervolgens los en ging tot de laatste uurtje door. Wat de stemming nog meer verbeterde was dat de uitslag van de optocht in Knopengein bekend werd. Ook in Montfoort ging “Hussie Ongeregeld” met de 1e prijs aan de haal bij de categorie loopgroepen. “De Borrelnoten” wisten met “Love is all” de hoofdprijs bij de praalwagens binnen te halen. Dit bewijst maar weer eens dat er vanuit Harmelen/Kwakbollenpoel kwalitatief zeer goed deelnemers zijn!

Alle foto’s natuurlijk te vinden via het menu-item Foto’s.