Jubileumjaar voor de Kwakbollen

Zoals u wellicht niet ontgaan is gaat C.V. De Kwakbollen het 33e jaar in. Een jubileum dus, want dat staat gelijk aan 3 x 11 jaar. Dat gegeven zullen wij als Kwakbollen natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. En daarom zijn er dit seizoen extra activiteiten/dingen bij de Kwakbollen. Een kort overzicht van de eerstvolgende activiteiten.

prins dagobert 2007

Voor de gehele agenda, klik op lees meer! 


09 november 2007 – Kwakbollen Bingo
De jaarlijkse Bingo van de Kwakbollen. Dit keer vanwege het jubileum met een dubbele hoofdprijs in de verloting, er zijn dus 2 halve varkens te winnen! Daarnaast is het prijzenpakket voor de Bingo-rondes ook niet van de lucht. Aanvang is 20:30 uur, zaal is open vanaf 20:00 uur.
11 november 2007 – Herinneringsbal
Speciaal voor genodigden, huidige- en oud-leden der Kwakbollen, en hun aanhang een dag vol herinneringen. Het exacte programma wordt nog in het vage gehouden, maar dat er veel ruimte is voor bijpraten met oude bekenden en voor een hoop lachen lijkt ons duidelijk. Aanvang is rond 11:00 uur.
19 januari 2008 – Ophalen de Grote Kwak
Om 15:00 uur zal de Grote Kwak (bijnaam: Janus) bij het Pompersplein zijn kop boven het Rijnwater uitsteken. Hierbij zijn alle oud-Prinsen Dagobert en/of hun toenmalige Prinsessen aanwezig.
19 januari 2008 – Dagobert Revue (Prinsenreceptie)
Met natuurlijk het "aftuigen" van Prins Dagobert XXXII en de bekenmaking van Prins Dagobert XXXIII. Daarnaast natuurlijk weer optredens van onze eigen Kwakbollen Brassband, de dansmariekes, Nol en kornuiten en enkele artiesten in de . Aanvang dit jaar 20:00 uur (!!!!).
26 januari 2008 – Jubileum Feestavond
Met optredens van enkele bekende artiesten. Aanvang 20:30 uur. Info volgt later.
27 januari 2008 – Kwakbollen Proms
Een oude bekende terug in het programma. Met het Groene Hart orkest en diverse andere artiesten. Aanvang 11:00 uur. Info volgt later.
02-05 februari 2008 – Groot Carnaval
Met de bekende ingredienten: Optocht Harmelen, Optocht Montfoort, instuif in Dezibel op zaterdag en zondag, maandag het Seniorencarnaval en de thema-feestavond, dinsdag het Kindercarnaval en de Kwakbollen Snik. Een spectaculaire afsluiting tijdens de Kwakbollen Snik zal het zeker zijn.

In het kader van het Jubileum kunt u ook de nieuwe posters verwachten, zal de internetpagina eerdaags een totale metamorfose ondergaan en verschijnt er een Jubileumeditie van de Kwakbollenkrant. Laten we er met z'n allen een mooi Jubileum van maken en kom meefeesten !