Onze Ton is geridderd !

29 april werd 's ochtends in de vroegte al een boeket bloemen bezorgd bij huize van Engelen. Ton's gedachten dwaalden hierdoor wat af. Het is toch 29 april? Het is toch zo dat ik Ada bij het gemeentehuis moet ophalen? Daarna gaan we toch naar Rick in Utrecht? Toch? Ja joh, natuurlijk !

 

Ton van Engelen

Dus niet. Ada werd opgehaald, maar niet om naar Utrecht te gaan. Ton mocht zich opmaken voor een bezoek aan de raadszaal van het gemeentehuis om daar met 18 anderen geridderd te worden. Bekeken door familie, vrienden en Kwakbollen kreeg Ton zijn verdiende lintje opgespeld door burgemeester Schmidt van Woerden. Ton heeft het lintje gekregen voor zijn verdienste voor de jeugdkoren van de katholieke kerk, zijn inzet voor de Seniorenreis, zijn inzet als volleybalscheidsrechter van de Nevobo en wat al niet meer. Voor ons is de tomeloze inzet van Ton voor de Kwakbollen natuurlijk de hoofdreden. Nadat Ton al diverse functies bekleed had is hij met de overgang naar Dezibel verantwoordelijk geworden voor de evenementencommissie. Zijn leidinggeven zorgt er jaarlijks voor dat alles soepeltjes verloopt. Een mooi moment voor een lintje overigens, omdat Ton zeer recent het stokje van deze commissie heeft overgedragen aan Jacco Steenbergen. Ton blijft zich natuurlijk nog wel op diverse fronten voor de vereniging inzetten, en daar zijn we erg blij mee.

 

Het ridderen van Ton werd 's avonds in het bijzijn van familie, vrienden, koorgenoten en Kwakbollen gevierd middels een goed geïmproviseerde receptie in de Cresponruimte. Ton, hulde en geniet ervan !