23 januari: Prinsenreceptie in H2o …

Nog even en Harmelen zal weer worden omgetoverd in de Kwakbollenpoel. Dan lopen de Harmelenaren weer verkleed over straat en is het 4 dagen lang een groot en gezellig feest, dan is het weer Carnaval. Voordat het grote carnavalsfestijn in Kwakbollenpoel los zal barsten, zullen Prins Dagobert de 34ste en zijn Prinses Maaike op zaterdag 23 januari hun laatste taak uitoefenen door de mascotte “de Grote Kwak” uit de Oude Rijn halen. Dit zal om 15.00 uur gebeuren bij het Pompersplein, met medewerking van de vrijwillige brandweer en de Kwakbollen Brassband. Zoals elk jaar zal dit weer op een ludieke wijze gebeuren. Om het uitdrogen te voorkomen zullen we na het ophalen naar café Wallie’s gaan om “de Grote Kwak” met zijn allen nat te houden. De avond…


 

….van 23 januari zal in het teken staan van de jaarlijkse Prinsenreceptie, georganiseerd door Carnavalsvereniging De Kwakbollen. Dit jaar gebeurt dat wederom in H2O met de bekendmaking van Prins Dagobert XXXV. Vanaf 19:30 uur is H2o geopend en om 20.00 uur zal in e aftrap worden gegeven voor het gezellige Harmelense carnaval. Voor dit jaar is er een verassend nieuw en mooi programma samengesteld, waarin gelukkig onze Buutredner Nol weer van de partij zal zijn met de laatste nieuwtjes over de locale politiek. Gedurende de avond zullen diverse verassende artiesten optreden. Uiteraard laat De Kwakbollen Brassband zijn mooiste deuntjes horen en zetten de meiden van Saskia’s Dansschool hun beste beentje voor. Om het feest compleet te maken, zal Showorkest West Wave een spetterend optreden verzorgen. Deze avond zal ook de Verdienstelijk Harmelenaar 2010 bekend worden gemaakt.

 

De kaarten zijn nu al te koop bij Servicestation Avia Eskes, Boekhandel van Rooijen en Recreatiecentrum H2o voor € 8,00. Op de avond zelf zal de toegang na 22.30 uur € 6,00 zijn.

Wees er snel bij, want OP=OP….