Kwakbollen Bingo (een verslagje)

12 november vond de Kwakbollen Bingo weer plaats. Alle zitplaatsen in de Grote Zaal van Dezibel waren bezet en zelfs staand werden er vijf rondes Bingo gespeeld. Diverse fraaie prijzen werden verdeeld over de deelnemers na enkele spannende rondes Bingo. De uiteindelijike hoofdprijs in bingoronde 5 was 1/4e varken welke gewonnen werd door Tineke van Harten.

Sample Image
Tussen de rondes Bingo door was er een verlotingsronde. Hoofdprijs was ook hier een 1/4e varken. John werd hier de gelukkige winnaar van. De afsluiting van de avond was nog een grote verlotingsronde. De tweede prijs hierin was een grote speelgarage voor kinderen die door mevrouw van den Bosch werd gewonnen. De grote hoofdprijs, een 1/2 varken, werd gewonnen door Ronald Nieuwenhuizen.

 

Het was al met al een zeer geslaagde avond. Een avond die met dank aan de vele Harmelense ondernemers, die prijzen ter beschikking hebben gesteld, tot stand kon komen. Een speciaal bedankje gaat hierbij uit naar Slagerij van Rhenen die in totaal het hele varken ter beschikking stelde.