Ophalen Kwak & Prinsenreceptie

Sample ImageZaterdag 12 februari zal 's middags het Carnaval 2011 worden afgetrapt door mascotte De Grote Kwak weer uit de Oude Rijn te halen. Om 15.00 uur zullen Prins Dagobert XXXV en zijn Prinses Annoesjka proberen hem i.s.m. de Vrijwillige Brandweer weer boven water te halen. Daarna houden we 'Janus' nat in Café Wallie's.

's Avonds zal het oude Prinselijk Paar nog éénmaal in actie komen, maar dan alleen om hun versierselen in te leveren. Dit gebeurd tijdens de traditionele Prinsenreceptie in het H2o aan de Uithof. Vervolgens zal de nieuwe Prins Dagobert, nummer 36, onthuld worden. Rondom zijn installatie zullen er optredens zijn van de Kwakbollen Brassband, de Kwakbollen Dansmariekes, twee Harmelense podiumtijgers, tonprater René van Boxtel, Saskia's dansschool en bandparodist Martijn van Tilburg (bekend van vorig jaar). Tussendoor zal ook de Verdienstelijk Harmelenaar 2011 bekend worden gemaakt. Na afloop zullen de Telstars de feestavond na afloop van het officiele gedeelte muziekaal invullen.

De Prinsenreceptie begint strak om 20.11 uur, de zaal zal open zijn vanaf 19.45 uur. De Kwakbollen Brassband zal de zaal opwarmen.
Kaarten voor de Prinsenreceptie kosten € 8 per stuk en zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Servicestation Aart Eskes en Boekhandel van Rooijen.
De laatste kaarten zullen op de avond zelf aan het H2o verkocht worden, komt u na 22.30 uur dan betaald u € 6 toegang.