Er is meer dan feest…ziekenbezoek!

Carnaval is natuurlijk het feest van het jaar…maar het is altijd goed om ook is stil te staan bij de mensen die door hun gezondheid niet of nauwelijks aanwezig kunnen zijn bij alle festiviteiten in Kwakbollenpoel.

Dit jaar was er wederom het ziekenbezoek. Diverse mensen van C.V. De Kwakbollen gingen op pad om diverse mensen met een fruitmandje een hart onder de riem te steken. Dit jaar waren er ongeveer 25 bezoekjes gepland. Maar ieder bezoekje werd als als leuk ontvangen! En daar doen wij het voor!

 

 Sample Image

Een bijzonder verhaal was van Tim Visser. Een man die ontzettend veel heeft meegemaakt. Een levertransplantatie, een operatie die achteraf totaal geen nut heeft gehad en op dit moment staat hij wederom op de wachtlijst voor een nieuwe lever. Hij vertelde dat slechts 44% van de Harmelense bevolking een donorcodicil heeft ingevuld waarvan slechts 28% daadwerkelijk donor is. De gemeente Woerden staat op plaats 670 wat betreft de hoeveelheid mensen die donor zijn. Kortom dit kan en moet beter. Voor meer informatie kunt u kijken op www.donorvoorlichting.nl of www.jaofnee.nl

Dus C.V. De Kwakbollen denkt aan meer dan feesten…ook aan de mensen met een slechtere gezondheid wordt gedacht!!