Nieuwe voorzitter voor De Kwakbollen

Misschien hadden julle al iets vernomen, maar er gaat een nieuwe wind waaien door de Kwakbollenpoel.IMG_1885

Na 11 jaar Opperschap en 11 jaar Voorzitter te zijn geweest heeft André Voorhout zijn voorzittershamer gisterenavond overgedragen aan Tim Sistermans.

Wij bedanken André voor zijn jarenlange inzet, en wensen hem veel succes en plezier bij alle andere functies die hij nog vervult. Gelukkig blijft hij ook gewoon verbonden aan de Kwakbollen, en zal zijn energie ook blijven gebruiken voor het carnavalsfeest in ons mooie dorp!

Tevens zijn er 2 nieuwe raadsleden aangesteld. Waar de meeste verenigingen verjongen, doen wij natuurlijk alles weer anders! Met een grote glimlach verouderen wij gewoon! Met ingang van dit seizoen verwelkomen wij Arno Tummers en Gerben de Vos als Raad van 11 leden!

Welkom Arno en Gerben! Dank André!

Alaaf!