Het pre-carnavalsweekend!

Het pre-carnavalsweekeinde staat voor de deur!

Wat gaan we allemaal doen:

Zaterdagochtend zal er een delegatie van de Kwakbollen te gast zijn bij RTV Stichtse Vecht(www.rtvstichtsevecht.nl) in het programma Goedemorgen Weekend(9.00-12.00). Dit zal zijn rond de klok van half 11.

Zaterdagavond bezoeken we Jong Nederland tijdens hun carnavalsdisco. Deze kinderdisco is van 19.00 tot 21.00, en alle kinderen van 4 tot 14 jaar zijn er welkom. Meer info op de Jong Nederland Harmelen Facebookpagina.

Na Jong Nederland gaan we naar de Crespon Harmelen. Vanaf 21.00 tot 02.00 kan iedereen vanaf 16 jaar alvast komen mee feesten op de klanken van Finch Discoteam en op de hits van Het Feestteam! Het thema van dit jaar is Abraham en Sarah, dus de Raad van 11 past er dit jaar prima tussen! Meer informatie op de Facebook pagina: Crespon KPJ Harmelen.

Op zondag vieren wij Kwakbollen ons Kleintje Carnaval in onze Leutbunker! Vanaf 15.00 zullen de Blaaskaken uit Boskoop, de Lingerakkers uit Deil en natuurlijk onze eigen Kwakbollen Brassband hun nieuwste nummers spelen, en ons opwarmen voor het grote carnavalsweekend de week erop.

Om de blaaskapellen een beetje lucht te geven zal tussen hun optredens door rasentertainer Martijn Potuijt optreden.

Entree voor Kleintje Carnaval is GRATIS, dus komt allen een gezellig feestje mee vieren!

Alaaf!