Peter de Reuver Lid in de Orde van Oranje Nassau

Peter-lintjeVrijdag 24 april werd Peter de Reuver onder valse voorwendselen naar Woerden gelokt. Hij zou een uitreiking van een lintje van iemand gaan bijwonen. Uiterst geheim natuurlijk. Dat bleek ook wel want hij was zelf degene die het lintje mocht ontvangen.

En kan het mooier, bij toeval bleek hij namelijk om exact 11 minuten over 11 zijn lintje opgespeld te krijgen van burgemeester Molkenboer. Peter werd Lid in de Orde van Oranje Nassau gemaakt onder andere vanwege zijn vrijwilligerswerk voor het project Teamstage. Voor ons is Peter natuurlijk al 35 jaar van onschatbare waarde binnen C.V. De Kwakbollen. Maar vooral ook als vertegenwoordiger vanuit Dezibel toen we in eerste instantie met de Brede School samen zouden moeten gaan en later als secretaris van de Stichting DezibelBeheer.

Wij feliciteren Peter van harte met zijn onderscheiding en hebben inmiddels gemerkt dat hij hem met ere draagt! Hulde!