Ophalen Grote Kwak en Prinsenbal

ophalen-nu-alZaterdag 16 januari 2016 zal het carnaval in Harmelen weer losbarsten. De Kwakbollenpoel zal de festiviteiten openen met het ophalen van De Grote Kwak uit de Oude Rijn bij de Pompersburg. Om 15.00 uur zal, als alles goed verloopt, Janus zijn koppie weer boven water uitsteken. Hij kan niet lang zonder water en moet worden nat gehouden. Dit zal gebeuren bij Stelling – Hotel het Wapen van Harmelen.

’s Avonds om 19.30 uur zal de zaal van leutbunker Dezibel open gaan om de gasten voor het Prinsenbal te verwelkomen. Optredens van ‘Kwakbollen On Stage’, de Dansmariekes en de Kwakbollen Brassband staan op de rol. Trio Carwash zal daar omheen de sfeer als vanouds hoog houden.

Hoogtepunten van de avond zullen de bekendmaking van Prins Dagobert XLI en de Verdienstelijk Harmeleeaar 2016 zijn. De toegang is gratis, dus komt dat zien!