Kwakbollen Snik… snik…

Het zit er weer op, het carnaval is over. Carnaval 2016 kunnen we in een aantal woorden samenvatten…
Druk druk druk op zaterdag, super mega gezellig op zondag, op maandag enorme belangstelling bij de 55+ middag, op maandag ook een mooi gemengd gezelschap op de Flower Power / Hollandse avond, een kindermiddag met uitstekende DJ… En tot slot een kleine snik bij het afscheid van carnaval 2016. Wethouder Schreurs heeft de sleutel van de Kwakbollenpoel weer terug in ontvangst genomen. En Prins Dagobert XLI en Prinses Anita gaan weer door het leven als Koen en Anita van Engelen. Een mooi carnaval met een mooi stel dat ons voor mocht gaan is afgesloten. Rest het laatste stukje opruimen morgen en het haring happen voor al onze onbetaalbare vrijwilligers! Bedankt allemaal voor de hulp, inzet of gewoon aanwezig zijn!

De foto´s van de laatste avond vind je door hier te klikken.