Kwakbollenbar vrijdag 15 april, v.a. 21.00 uur

Na al het evalueren van de carnavalsactiviteiten eerder dit jaar is het hoog tijd gewoon lekker bij te kletsen. Daarom nodigt C.V. De Kwakbollen al haar leden, vrijwilligers en hun aanhang uit op vrijdag 15 april vanaf 21.00 uur naar de Kwakbollenruimte in Ons Dezibel te komen.
Gewoon bijpraten over bijvoorbeeld de pasgeboren zoon van voorzitter Tim. En wellicht al plannen smeden voor de komende activiteiten. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van het feit dat De Kwakbollen op zaterdag 23 april mee gaan doen aan de Gondelvaart op de Oude Rijn en de Famliedag (voor leden en hun aanhang) van 21 mei. Maar ook het Kwakbollen Darten van zaterdag 2 juli (dit keer dus niet op zondag). Genoeg dus om de avond mee te vullen, naast de gebruikelijke ongein natuurlijk.