Boekie Jr. en Chris winnen Kwakbollen Darten

Zaterdag 2 juli was het voor de denk ik 9e keer dat we gingen Kwakbollen Darten. Dit keer hadden we 7 koppels aan de start, natuurlijk zo eerlijk mogelijk bij elkaar geloot.

IMG_3620Het mag dan ook een groot toeval heten dat Boekie Sr. (Peter de Reuver) aan Andr√© Voorhout werd gekoppeld. Ze waren samen ‘deksels slecht’ en legden dan ook beslag op de 7e plek. Winnaars van vorig jaar, Roy Versteeg met Michael van Dam, waren uit elkaar geloot en bleken nu niet zoveel te kunnen. Beiden eindigden in de verliezersronde. Roy met Timon Tummers op de 6e en Michael met Herrieman Derks op de 5e plaats.

In de winnaarsronde wist Bas van der Lit met zijn maat Arno Tummers het koppel Tim Sistermans en Berry van der Lit te verslaan. Berry schijnt nu nog in een hoekje te zitten huilen hierover. Zij wonnen echter wel de strijd om de 3e plaats van Marco Nolte en Inge Tummers die ‘deksels goed’ ¬†waren. Marco en Inge hadden verloren van Boekie Jr. (Jeroen Oostveen) en Chris Fredriks. De eindstrijd werd een prooi voor die laatste twee. Bij Bas en Arno was het beste er vanaf.

Het was weer een zeer gezellige middag. Waarbij het niveau niet altijd even hoog was getuige de zak die onze wisselkabouter over zijn kop trok om het maar niet te hoeven zien!