Ophalen Grote Kwak en Prinsenbal, 20 januari

Op zaterdag 20 januari 2018 komt Janus, onze Grote Kwak om precies 15.00 uur weer boven bij het Pompersplein. Onder begeleiding van De Kwakbollen Brassband en met luidruchtig gezang beloofd het een gezellige middag te worden.

Nadat De Grote Kwak is bovengekomen zal Prins Dagobert XLIII kijken of hij nog wat lekkers in zijn buik heeft. Nadien gaan wij richting Het Wapen van Harmelen om hem ‘nat’ te houden. Jong en oud, iedereen is hierbij van harte welkom!

****************************************

In de avond hebben jullie allen kans om de Prins Dagobert XLIII samen met zijn Prinses Wendy te feliciteren! Tijdens het jaarlijkse Prinsenbal wordt ook bekendgemaakt wie de ‘Verdienstelijk Harmelenaar’ wordt. Een grote eer die je kan krijgen in Kwakbollenpoel.

Het Prinsenbal heeft dit jaar een thema: Hollandse avond. En verkleden mag, dus leef je uit!  De muziek wordt verzorgd door Finch Discoteam en Martijn Potuijt.

Vanaf 20:30 uur is de zaal open. Toegang is uiteraard gratis!