Ophalen Grote Kwak

Zaterdagmiddag 20 januari 2018 is om 15.00 uur de Grote Kwak weer boven gekomen. Even was het nog spannend. Het publiek stond al bij de Pompersbrug, maar het gezelschap Kwakbollen moest nog komen. De vertraging werd veroorzaakt door Prins Dagobert XLIII. Vanuit zijn beroep moest hij samen met zijn Prinses Wendy een heipaal meeslepen. Die bleek toch zwaarder dan verwacht, maar uiteindelijk kwam het gezelschap aan bij het Pompersplein. Spreekstalmeester Ton van Engelen wist de vrijwillige brandweer weer zover te krijgen om onze mascotte naar boven te halen. Met wat goochelwerk bleek ook de fles Dago er weer in te zitten en kon het carnaval 2018 in Kwakbollenpoel voor geopend verklaard worden!
In het Wapen van Harmelen werd Janus daarna vakkundig ‘nat’ gehouden. Vooral na het 3x Alááf en het Kwakbollenlied dat na een mooi woordje van Ron van Breukelen werd aangeheven ter ere van Hans Agterberg. Een waardig moment waar menig Kwakbol een traan moest laten. Maar in de geest van… we gaan door! En zo is het.

De foto’s zijn te vinden op 20-01-2018 Ophalen Grote Kwak.