Kleintje Carnaval van hoog niveau! En foto’s Carnavalsmis…

De zondag voor het grote carnaval vieren wij altijd het Kleintje Carnaval. Onder aanvoering van het Prinselijk Paar werden dit jaar liefst vier kapellen vastgelegd. Natuurlijk onze eigen Kwakbollen Brassband en verder De Flierefluiters, De Roodneuzen en De Putkapel. Het niveau was gemiddeld hoog te noemen en de stemming was enorm goed. Als deze gezelligheid de opmaat is voor het grote carnaval, dan komt het wel goed.

Foto’s zijn te vinden door op deze link te klikken, of door in het menu naar Foto’s 2018 te gaan.

Vorige week zondag, 28 januari, werd de mooie gezellige Carnavalsmis weer gehouden. Onder leiding van diaken Frank van Rooijen werd tijdens een waardige mis met een lach de scepter van Prins Dagobert XLIII gezegend en kan het carnaval echt los gaan.

Foto’s zijn te vinden door op deze link te klikken, of door in het menu naar Foto’s 2018 te gaan.