Ophalen Grote Kwak en Prinsenbal

Het maandje carnaval is zaterdag 9 februari spetterend van start gegaan. In de middag werden Prins en Prinses in een ‘schaapskooi’ met ‘zwaar transport’ naar het Pompersplein vervoerd. Daar stond Ton van Engelen het gezelschap op te wachten. Ton presenteerde voor de 42e en laatste keer het Ophalen van de Grote Kwak! Janus, de bijnaam van de Grote Kwak, is een erg stipte kikker, want precies 15.00 uur kwam zijn koppie en daarna het lijf boven water. Een Grote Kwak 2.0 want na 41 dienstjaren hebben we de oude kikker vaarwel gezegd en gaan verder met de nieuwe. De Grote Kwak moest natuurlijk wel ‘nat gehouden’ worden en dan gebeurde bij Stelling. Hier werd o.a. met een ludiek cadeau afscheid genomen van Ton als ‘Stem van de Kwakbollen over de jaren heen’.

’s Avonds barstte een spektakel van jewelste los. De nieuwe groep dansmariekes trad vlekkeloos voor het eerst op. Vervolgens werd de Verdienstelijk Harmelenaar 2019 bekend gemaakt. Dit jaar viel de eer te beurt aan de Inlooplunch.

    

Prins Dagobert XLIV kreeg vervolgens een klein cadeau van wat leden aangeboden. Een bladje om in totaal 44 bier (!!) mee te kunnen halen. Toen die eenmaal gevuld en rondgedeeld was kon Waterproof Shampoo de avond compleet maken. Een heeriljk goed optreden waar bijna niemand bij stil kon blijven staan. Met Prinses Maaike op het podium dansend met de zanger van de band werd een mooi avond afgesloten.

De foto’s van beide activiteiten vind je door in het menu voor Foto’s 2018-2019 te kiezen.

Kaarten voor zaterdagavond 2 maart uitverkocht!
Deze avond startte ook, zoals in de diverse media aangekondigd, de verkoop van de toegangsmunten voor zaterdagavond 2 maart, de avond na de optocht. De belangstelling was overweldigend en helaas moeten we dan ook melden dat we al helemaal uitverkocht zijn! Er zijn GEEN kaarten meer beschikbaar, de verkoop op zondag 17 en zondag 24 februari zal daarom ook niet doorgaan.