Prins Dagobert XLV (45e) is bekend !

Zaterdag 9 november 2019 is de nieuwe Prins Dagobert, nummer 45, bekend gemaakt in de Kwakbollenpoel. Na een opkomst met bekende grootheden kwam verrassend de aap uit de mouw. Niet Franlyn D. Roosevelt, niet Willem Drees, niet Mahatma Ghandi, niet Winston Churchill, niet Julius Caesar, niet Aletta Jacobs, niet Willem van Oranje, niet Michiel de Ruijter, niet Napoleon Bonaparte, niet Nelson Mandela zou de nieuwe worden. Dan dus de vreemde eend in de bijt, Dagobert Duck! Nee, toch ook niet, want dit bleek een relatief onbekende man te zijn die vertelde dat de nieuwe Prins Dagobert, zijn zoon, linksachter uit de zaal zou komen!

Na een stevig intro bleken daar Arno en Inge Tummers naar voren te worden geleid. Zij werden vervolgens geïnstalleerd door Opper Marco als Prins Dagobert XLV en Prinses Inge. Aan hun zijde maken Hofdame Meike en Hofschenker Timon het familietafereel compleet. We gaan op naar weer een mooi carnavalsjaar met deze gezelligheidsbeesten voorop in de polonaise! Het feestje met DJ Reinier ging nog even door en beloofd zeker veel goeds.

Foto’s van de festiviteiten kunt u vinden door hier te klikken.