Carnavalsmis zondag 9 februari

Afbeeldingsresultaat voor 'korreltje zout'Zondag 9 februari is er de inmiddels traditionele carnavalmis. Diaken Frank zal voorgaan in een mooie viering met carnavaleske tinten. De mis zal aanvangen om 10.00 uur. Een ieder mag zich verkleden, maar dat is zeker geen verplichting, bij het naar de kerk gaan. Vriendelijk verzoek is tijdens de viering geen foto’s te nemen. De fotograaf van De Kwakbollen zorgt voor een keurige vastlegging, de foto’s zullen vervolgens gepubliceerd worden op deze site.

Het thema van de viering is ‘Korreltje zout’, dit is een knipoog naar de carnavalsvierders die deze dagen alles weten te relativeren en alles met een korreltje zout nemen. Het verwijst ook naar het Evangelie van deze zondag met de woorden uit de Bergrede: ‘Jullie zijn het zout der aarde’.

Prins Dagobert XLV en zijn Prinses Inge zijn natuurlijk van de partij. Daarnaast zijn de Prinselijke Paren van de Bavoschool en de Notenbalk er weer. Net als de Raden van Elf en Dansmariekes. Kortom: Het wordt weer een gezellige drukke carnavalsmis!

De carnavalsmis is dus zondag 9 februari om 10.00 uur in de R.K. Kerk Sint Bavo aan de Ambachtsheerelaan te Harmelen.