Kwakbollen Carnaval begint al op vrijdag!

Vrijdag 21 februari zult u De Kwakbollen al in vol ornaat door het dorp zien gaan. In de ochtend zullen zij drie scholen met een bezoek vereren. Prins Dagobert XLV en Prinses Inge zullen de St. Bavoschool, de Horizon en de Notenbalk met een bezoek vereren. Natuurlijk zullen de Raad van Elf en Dansmariekes er ook bij zijn.

Inde middag zullen we in kleine groepjes bezoekjes afleggen bij langdurig zieken die het op prijs stellen dat we een fruitmandje komen brengen. En natuurlijk doen we een gezellig praatje erbij. Dit soort bezoekjes worden wederzijds als zeer waardevol ervaren.

de8c533d-e396-48e5-9445-3d6e97207bd3.JPGOver de hele dag zult u rond Dezibel veel drukte zien. De extra tent voor de garderobe, de munten en de extra toiletvoorziening wordt dan geplaatst. Daar hoort natuurlijk ook water, electra en versiering bij. Dit zullen veel van onze vrijwilligers weer verzorgen deze dag.

U ziet het, De Kwakbollen zijn er maar druk mee! Zelfs al op de dag vóór het Grote Carnaval losbarst op zaterdag 22 februari om 13.00 met onze optocht door Kwakbollenpoel. Hier zal rond de klok van 14.00 uur, midden op dorp de sleutel van Harmelen door burgemeester Molkenboer worden overhandigd aan onze Prins.