Optocht in Montfoort gaat niet door – Dezibel op 14.00 open

Kwakbollen en Kwakbollerinnen, de optocht in Montfoort gaat helaas niet door, zie onderstaande bericht van Les Boutonniers. Vervelend, maar heel begrijpelijk.

Wij als Kwakbollen openen daarom de Leutbunker vanmiddag al om 14.00 uur! Trek je pak/kostuum van je loopgroep of praalwagen aan en misschien kunnen we dan een ‘indoor’ optocht maken met alle deelnemers per groep in een hele lange polonaise! We maken er weer het beste van, tot vanmiddag!

CV Les Boutonniers

OPTOCHT AFGELAST

Daar de weersvoorspelling er niet beter op is geworden heeft CV Les Boutonniers (in samenspraak met Gemeente Montfoort en de veiligheidsdiensten) besloten de optocht van vandaag te annuleren.Dit vinden we bijzonder jammer gezien de hoeveelheid werk die velen van jullie in de voorbereiding hebben gestopt maar hopen op ieders begrip. We beraden ons of we misschien in de komende weken de optocht toch door te kunnen laten gaan, we houden jullie op de hoogte.
P.S.: Het feest “Gein op het Plein” op het Albert Heijn Plein willen we wel door laten gaan dus daar zijn jullie allemaal van harte welkom.