Ophalen Grote Kwak – 28 januari

 

Onze mascotte, de Grote kwak, heeft in deze magere jaren steeds een teken van leven gegeven en zich heel erg heeft moeten inhouden. Dit was heel lastig voor hem en voor ons Kwakbollen in het algemeen!

Waar onze Janus als junior bij zijn eerste trainingen en officiële momenten nogal wispelturig is geweest kan hij niet meer wachten om eindelijk echt als volleerde Janus boven te komen.

28 januari om 15:00 uur komt hij weer boven bij het Pompersplein. Er zal weer muziek zijn van de Kwakbollen Brassband. Met de heerlijke deuntjes en het gezang van de aanwezige mensen zal het favoriete nummertje van Janus ook weer aan bod komen zodat hij spartelend boven kan komen.

Hier luiden we dan de start van het carnavalsseizoen in en vervolgens gaan we vol enthousiasme richting Het Wapen van Harmelen. Daar kunnen we nog even van de gezelligheid proeven, met diverse deuntjes van de Kwakbollen Brassband.

Wij hopen alle inwoners van Kwakbollenpoel en ver daarbuiten weer in groten getale bij dit evenement in de Kwakbollenpoel te mogen begroeten. Alaafff!