De Grote Kwak weer boven en een mooi feestje met ZIEZEAU

Zaterdag 28 januari 2023 werd het carnavalsseizoen afgetrapt met het traditionele ophalen van de Grote Kwak. Janus, zoals hij ook wel wordt genoemd, werd m.m.v. de Vrijwillige Brandweer Harmelen weer met de nodige moeite op de kant getrokken bij de Pompersbrug. Prins Dagobert XLVIII en Prinses Marloes konden vervolgens proosten op een mooi carnavalsjaar. Bij Stelling werd Janus vervolgens nat gehouden en kon het prinselijk paar haar onderscheidingen uitreiken.

De avond was voor het Prinsenbal. Onze nieuwe groep dansmariekes voerde haar ingestudeerde dans op. En de band Ziezeau wist er een gezellig feestje van te maken. Het had wat drukker gemogen, maar dat mocht de pret niet drukken. Het carnaval 2023 is aan!

Voor wat foto’s klik je op deze link.