Kikker ophalen en Prinsenbal

Zaterdag 20 januari start onze carnavalsperiode. Zoals altijd halen wij ’s middags om 15.00 onze Grote Kwak op op het Pompersplein te Harmelen. Daarna gaan we hem nathouden bij Het Wapen van Harmelen(in de volksmond: Stelling). In de avond zullen wij in onze leutbunker het 1e feestje van 2024 vieren: Het Prinsenbal!

Zoals elk jaar zullen onze Kwakbollen Brassband en Dansmariekes hun opwachting maken. Tevens zullen wij vermaakt worden door de band MT Bottles en DJ.SIXMA. MT Bottles omschrijft zichzelf als volgt:

Maak je klaar om helemaal uit je dak te gaan met MT Bottles, de ultieme pop rock partyband uit Dorst! Al sinds 1993 verovert deze sensationele groep de harten van feestgangers in het zuiden van Nederland en daarbuiten. Met een onstuitbare passie voor muziek en een grenzeloze energie op het podium, zorgt MT Bottles ervoor dat elk evenement transformeert in een onvergetelijk feest.

Aanstekelijke medley’s en mashups zorgen voor een explosieve mix van bekende hits en een onweerstaanbare drang om te dansen en zingen. Met unieke interpretaties en vurige uitvoeringen weet MT Bottles het publiek te betoveren en een ongeëvenaarde feestsfeer te creëren.

MT Bottles speelt met zoveel energie en enthousiasme dat het publiek simpelweg niet kan blijven stilstaan. Met charismatische frontman Ronald, knallende gitaren van Pascal en Peter, pompende baslijnen van Marco, ritmische drums van Paul en vurige keyboards van Jos laat MT Bottles het feest naar een nieuw niveau tillen!

Wij hebben er zin in! Jullie ook?