Toch inspiratieloos

Na diverse pogingen is TnT er nog immer niet in geslaagd een nieuw stukkie op de site te knallen. Begonnen zij vorige keer nog enthousiast met "TnT, inspiratieloos, of toch niet…" moeten wij helaas constateren dat het tweede deel klopt. Dat is toch jammer te noemen. Menigmaal zijn zij aangespoord via de mondelinge weg. Langs deze weg wil ik toch de twee voornaamste inspiratiebronnen voor een stukkie toch even noemen, en dan doe ik er nog een ideetje van mezelf bovenop.

Inzending 1:
"Het ontstaan van een bierviltje?", ingestuurd door de heer B.I.N.O. de Heerser Hier.

Inzending 2:
"Hoe krijg ik mijn surfplank door de achterruit?", ingestuurd door de heer P. Enning-Teller.

Inzending 3:
"Hoe krijg ik TnT aan het schrijven?", ingestuur door P. Ennenlikker.

Zo ziet u maar weer, het DB doet er alles aan deze jongens scherp te houden/krijgen!