Koppel Klaverjassen erg gezellig

Vrijdag 3 oktober werd voor de derde keer op rij het Kwakbollen Koppel Klaverjassen gehouden. Net zoveel koppels als vorig jaar, 22, schreven zich tot 20:00 uur in. Een gezellig koppel wat ervoor zorgde dat de sfeer als altijd heerlijk gemoedelijk is. Geen messen op tafel en dat soort taferelen.

Na 3 rondes klaverjassen konden tijdens de verloting de standen opgemaakt worden. Het koppel met de hoogste boom van 2260 punten bleken ook met afstand eerste geworden te zijn. Henk van der Aar en Monique van der Gun konden de champagne en wisselbeker in ontvangst nemen. Goede tweede werden Nico en Johan met 5332 punten, terwijl Jan en Trudy de bekers voor de derde prijs mochten ophalen. De prijs voor de meeste natten, een droge witte wijn, werd gedeeld door de koppels Mariska met José en Dustin met David. Ze speelden maar liefst 10 keer nat. De laatste en dus 22e plaats in het klassement was weggelegd voor Tim en Arno, zij haalden slechts 3680 punten. 

Een leuke avond  die rond 24:00 uur klaar was. Volgend jaar zal wederom op de eerste vrijdag van oktober het Kwakbollen Koppel Klaverjassen op de agenda staan. Dat is vrijdag 2 oktober 2009, schrijf het gerust vast op in uw agenda.