Koppel Klaverjassen – vrijdag 1 oktober

Vrijdag 1 oktober 2010 is de Grote Zaal van Dezibel weer het domein van het jaarlijkse Kwakbollen Koppel Klaverjassen. Iedereen die zin heeft in een avondje klaverjassen is welkom. Aanmelden gaat door u per koppel bij de wedstrijdtafel te melden in de Grote Zaal van Dezibel. Aanmelden kan tussen 19.30 en 20.00 uur, wij zorgen dat er dan een gratis bakje koffie en/of thee voor u klaar staat. Het toernooi start z.s.m. daarna. Deelname kost u € 5 per koppel.

Er worden drie bomen klaverjas gespeeld volgens het Kwakbol-systeem. Dit betekent dat de speler links van de deler verplicht moet maken en ook zelf mag "uitkomen". Verder geldt dat bij het zogenaamde introeven "overtroeven" verplicht is (als men kan), ook al ligt de slag aan de "maat". Als troef gespeeld wordt hoeft men niet persé over te troeven. Na twee bomen spelen zullen er lootjes verkocht worden voor een leuke verloting. De trekking daarvan zal plaatsvinden tussen de derde boom en de prijsuitreiking van het klaverjassen in.

 

Wij  hopen dat u in grote getale mee komt doen en zien u graag op vrijdag 1 oktober bij het Kwakbollen Koppel Klaverjassen.