Kwakbollen Brassband on tour

Sample Image

Zondag 1 mei zal tussen 13.30 en 16.00 uur de Utrechtse gracht onveilig worden gemaakt. De Kwakbollen Brassband zal dan in een platbodem een rondje gracht maken en live muziek spelen. Dat was de aankondiging. En zo geschiedde het ook. De Brassband speelde een heerlijk moppie muziek en de mensen op de terrasjes waren hier dan ook uitermate over te spreken.

De ereronde die door de grachten zou worden ingezet moest echter beperkt worden tot een halve ronde die lopend werd afgelegd tot in de binnenstad. Een gevalletje waterschade zullen we maar zeggen. Gezellig was het echter wel ! In marstempo werd de binnenstad opgezocht, en dan vooral het terras waar een hele kluit Kwakbollen zich had verzameld.

Zoek op YouTube naar Kwakbollen Brassband en dan daarbij 'On Tour' of 'Oude Gracht concert' en je vind zeker enkele filmpjes van deze gezellige middag. Klik bijvoorbeeld op de foto voor één van die filmpjes. Een ander filmpje vind je door http://www.youtube.com/watch?v=xrI81Sa7F4c hier te klikken. Kijk vervolgens aan de rechterkant in YouTube en je vind nog veel meer.

Filmpjes gemaakt door Berry vd Lit, maar vooral Bas de Jong.