Prinsenreceptie Kwakbollen

Nog even en Harmelen zal weer worden omgetoverd in de Kwakbollenpoel. Dan lopen de mensen verkleed over straat en is het 4 dagen lang een groot en gezellig feest, dan is het Carnaval.

Voor dat het grote carnavalsfestijn in Kwakbollenpoel los zal barsten, zullen Prins Dagobert de 36ste en zijn Prinses Ada op zaterdag 28 januari hun laatste taak uitoefenen door de mascotte “de Grote Kwak” uit de Oude Rijn halen. Dit zal om 15:00 uur gebeuren bij het Pompersplein, met medewerking van de Harmelense vrijwillige brandweer en de Kwakbollen Brassband. Zoals elk jaar zal dit weer op een ludieke wijze gebeuren. Om het uitdrogen te voorkomen zullen we na het ophalen naar café Wallie’s gaan om “de Grote Kwak” met zijn allen nat te houden.

De avond van 28 januari zal in het teken staan van de jaarlijkse Prinsenreceptie van De Kwakbollen. Dit jaar volledig anders dan iedereen gewend is. Met leutbunker Dezibel is er een nieuwe locatie, een nieuw programma, maar uiteraard onveranderd met de bekende Kwakbol-gezelligheid. In Dezibel zal deze avond de bekendmaking van Prins Dagobert XXXVII zijn.


Om 20:11 uur zal de aftrap worden gegeven voor het gezellige Harmelense carnaval. Natuurlijk wordt ook dit jaar weer gezorgd voor een spetterende en feestelijke Kwakbollen Prinsenreceptie, ook dit jaar weer absoluut vol met alle bekende ingrediënten: humor, muziek, gezelligheid en natuurlijk feest!! Voor dit jaar is er een verassend en mooi programma samengesteld voor Jong en Oud met veel leuke effecten. Gedurende de avond zal een keur aan artiesten optreden. U kunt optredens verwachten van: De Kwakbollen Dansmariekes, onze mysterie gast, een surprise act, tonpraters Rene van Boxtel en Rien Bekkers en natuurlijk onze eigen Kwakbollen Brassband. Deze avond zal ook de Verdienstelijk Harmelenaar 2012 bekend worden gemaakt.

Na afsluiting van het officiële gedeelte, zal in de grote zaal een spetterende feestavond losbarsten onder begeleiding van de feestband Carewash en in het Kraaienest onder begeleiding van JenH licht en geluid.

Dezibel is 28 januari open vanaf 19:30 uur. Om zeker te zijn van toegang op deze avond, zijn toegangskaarten in de voorverkoop voor slechts € 5,00 te halen bij Servicestation Eskes en Boekhandel van Rooijen. Op de avond zelf zijn de kaarten ook aan de deur te koop.

Voor de data van de overige Kwakbollen activiteiten verwijzen we u naar onze Agenda.