Familiedag Retro

Zaterdag 12 mei werd de jaarlijkse Familiedag gehouden. Dit keer in Retro stijl. Namelijk een stukkie fietsen, even een pitstop onderweg, en weer lekker terug naar ons vertrouwde Leutbunker. De zelfgebakken appeltaart vooraf was heerlijk, dat mag zeker niet onvermeld blijven! In Dezibel kwamen ook de laatkomers erbij en werd er heel wat afgekletst en gelachen. Iets meer zelfs dan gepland, want de BBQ kwam iets later dan gedacht. Totaal niet erg, want daarom was er ondertussen tijd voor de voorpremiere van de EK-hit 2012 van Ricky Angels (zie het bericht hiervoor). Winnen doe je nooit alleen!

Gijs den Draaier had het weer naar zijn zin achter de bakbakken en iedereen had het maagje dus aardig kunnen vullen. Het vlees en alle toebehoren waren ook dit keer weer perfect geregeld via Slagerij Jaap van Rhenen. Wie nog durfde te zeggen dat hij na afloop honger had… die had maar wat vaker naar Gijs moeten lopen.

Het eerder genoemde Winnen doe je nooit alleen! was feitelijk ook het motto van het eindspel van deze dag. In teams van vier kreeg je allemaal een letter op je borst en een letter op je rug geplakt. De spelleiding gaf vervolgens cryptische omschrijvingen die vierletter woorden opleverden. En die woorden moest je weer maken door in de juiste volgorde met rug of borst richting spelleiding te gaan staan. Het laatste groepje won, wie daarin zaten durf ik echter niet meer met zekerheid te zeggen.

Helaas waren die daarmee niet aan de beurt voor de organisatie van volgend jaar. Nee, dat mag in ieder geval ik wel. Ik kan dus alleen maar twee keer iets zeggen, beiden tegen de organisatie van die jaar. De ene keer voor een gezellige dag en de andere keer voor het volgend jaren mogen organiseren…

BEDANKT EN… BEDANKT !

De Gribus allemaal maar weer…
Berry van der Lit